Cityrun 2014: uitdagende sprint oriëntering in Harderwijk

Vanochtend organiseerde OLV MINOR haar eerste Cityrun; een verlengde sprint oriënteringsloop. Het oude stadcentrum is menigeen goed bekend uit eerder door ons georganiseerde wedstrijden. Voor de Cityrun werd het wedstrijdgebied verlegd naar de zuidzijde van de Hanzestad; de wijken Stadsweiden en Slingerbos.

Cityrun 2014

Vooral in Stadsweiden was de wedstrijd technisch uitdagend. De smalle brandgangen tussen de huizenblokken zijn gemakkelijk over het hoofd te zien, eenmaal op wedstrijd snelheid. Routekeuzes zijn complex vanwege de continue wisselende opzet van woonwijken en vragen opperste concentratie van de loper. Lees ook de ervaringen van Yannick Michiels. Eerder dit jaar liep hij in dit gebied de sprint kwalificatie wedstrijd voor het Belgisch nationaal team in aanloop van de wereldkampioenschappen.

Cityrun 2014

Kijk voor een foto impressie van de Cityrun op onze Facebook pagina.

De Cityrun was onze afsluitende wedstrijd voor het seizoen 2014. Graag hopen we iedereen ook het komend seizoen weer te ontvangen. Op 24 januari zijn we alweer terug met de MidWinterCyclus. Tot dan!

Uitslagen & splits
Uitslag (.pdf), splits via splitbrowser

 

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.