Belangrijk – wijziging locatie secretariaat Nationale Competitie wedstrijd (4 maart)

Nederland bereidt zich voor op de koudste week van de winter. In verband met deze verwachte winterkou heeft OLV MINOR besloten om de locatie van het secretariaat voor de 1e Nationale Competitie wedstrijd komend weekend te verplaatsen.

We zijn blij te kunnen melden dat we gebruik kunnen maken van de kantine van atletiekvereniging Athlos Harderwijk, in plaats van tenten in het bos. Als gevolg is de afstand van het secretariaat naar de start verlengd, maar wij hopen met de accomodatie meer comfort te bieden.

De 1,5km is een goede warming-up, niet onbelangrijk met deze kou. Een trainingsjasje kan na warming-up worden afgegeven bij de start. Na de laatste start zullen de kleding-items naar het secretariaat worden gebracht.

Secretariaat 1e Nationale Competitie wedstrijd
Atletiek vereniging Athlos Harderwijk
Strokelweg 5, 3847 LR Harderwijk
Google Maps: https://goo.gl/maps/kAHgERwQLED2

Parkeren aan de Strokelweg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.