Opening Nationale Competitie 2018 op Beekhuizerzand

Zondag 4 maart aanstaande zal OLV MINOR de openings wedstrijd van de Nationale Competitie 2018 organiseren. Op het Beekhuizerzand verwachte wij u een uitdagende start van het competitie jaar te kunnen bieden.

Extra: 7km O-trailrun voor trailrunners

Naast de standaard wedstrijdafstanden voor de competitie organiseren we voor starters 7km O-Trailrun (technisch eenvoudig, voor (trailrun) lopers die nog geen of weinig ervaring hebben met oriënteringslopen). Een uitgelezen kans om kennis te maken met de oriënteringsloopsport!

Dus wacht niet langer en schrijf je nu in (t/m 25 februari 19:00)!

Wedstrijddetails (.pdf)
Inschrijven (via OrienteeringOnline)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.