Zomerse sferen tijdens NK middle distance 2015

Onder aangename nazomerse omstandigheden organiseerde OLV MINOR zondag het Nederlands Kampioenschap middle distance. Op de kaart De Stompert wist baanlegger Ton de Vaan een gevarieerde wedstrijd te plannen met veel wenden en keren. Bij het nakaarten in het finish gebied vlogen de verloren minuten in het rond. Naast een technishe wedstrijd was het fysiek ook pittig door het reliëf aan de zuidkant van de kaart en de zachte en begroeide ondergrond. Toch wisten vier MINOR-leden een medaille te veroveren.

Ton de Vaan
Ton de Vaan spreekt als voorzitter van de NOLB de deelnemers toe bij de prijsuitreiking

Eva van der Hulst (D-16) en Renee Temmen (D-20) mochten op het hoogste plek van het ereschavot plaatsnemen en de Nederlandse titel op hun naam schrijven. Tweede in hun categorie werden Geert van der Hulst (H-12) en Wouter Foppen (H21).

H21
Het podium bij de H21

 

Uitslagen
splits via splitbrowser, splits via Obasen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.