Online inschijven voor MINOR wedstrijden

In navolging van vele sportverenigingen, gaat ook MINOR haar de inschrijvingen voor wedstrijden online aanbieden.Via de webpagina www.orienteeringonline.net, deze is puur gericht op oriënteringswedstrijd uit alle landen.Heb je nog geen account bij Orienteering Online, dan hoef je dit maar eenmalig aan te maken. Hierna is aanmelden voor een wedstrijd snel en eenvoudig, je gegevens zijn namelijk al bekend. Behalve voor jezelf ook prettig voor de organisatie, want het scheelt veel administratie.

De eerste wedstrijd waar we gebruik gaan maken van Orienteering Online is de 3e NZC op de Koeweg, 15 september aanstaande. Meld je hier aan voor deze wedstrijd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.