Junioren OLV MINOR succesvol op NK sprint 2014

Afgelopen zondag organiseerde OLIFANT het Nederlands Kampioenschap sprint in de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Gunstige weersomstandigheden en een mooie baanlegging op een nieuwe kaart – een aanwinst voor sprint-oriëntering in Nederland – waren de ingrediënten voor een geslaagd kampioenschap. Voor de dagjesmensen en terrasbezoekers van de Noordbrabantse hoofdstad een onbekend en verassend fenomeen, aldus het Brabants Dagblad.

NK sprint 2014Start NK sprint 2014

Het waren de junioren van OLV MINOR die de medailles mee naar huis mochten nemen. In de andere klassen was onze vereniging dit jaar minder succesvol. Bij de dames junioren (D16) wist Eva van der Hulst de Nederlandse titel op haar naam te schijven. Van der Hulst wist Renee Temmen, tevens lid van OLV MINOR, op een ruimte minuut achterstand te zetten. Temmen behaalde het zilver. Bij de heren junioren (H18) schreef Rolf van der Hulst de Nederlandse titel op zijn naam.

Van harte gefeliciteerd!

Foto door Hedwig de Jong

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.