Aankondiging 1e NC wedstrijd Zwolse Bos

Zondag 16 maart organiseert OLV MINOR de 1e Nationale competitie wedstrijd op het Zwolse Bos. Het vlak tot licht heuvelachtige terrein nabij Zwolle zal garant staan voor een snelle openingswedstrijd van de Nationale Competitie.

Het wedstrijdgebied heeft een rijk, gevarieerd, paden netwerk maar deelnemers kunnen ervan op aan ‘gedwongen’ te worden tot mooie doorsteken van de percelen met wisselende vegetatie. De vegetatie bestaat uit loof en naaldbomen en is over het algemeen goed tot zeer goed beloopbaar. Aan de noord zijde ligt een klein heideveld, aan de zuid zijde ligt een groter heideveld.

Zwolse Bos

Wacht niet langer en schrijf je nu in (t/m 9 maart 19:00) voor de Nationale seizoensopening in het noordoosten van Gelderland!

Voor de allerkleinsten is er een leuke linten-route uitgezet van zo’n 1,5km over (modderige) bospaden en langs de heide. Doe mee aan de kinder OL en na afloop mag je iets leuks uitzoeken (wel vooraf opgeven via entry@olvminor.nl).

Wedstrijddetails (.pdf)
Inschrijven (via OrienteeringOnline)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.