Cityrun Harderwijk: seizoensafsluiter OLV MINOR 2014

OLV MINOR maakt zich op voor haar afsluiter van het seizoen 2014 met de Cityrun Harderwijk. Met trots kijken wij uit naar deze verlengde sprint oriënteringsloop in Harderwijk West.

In de afgelopen jaren heeft onze vereniging al diverse succesvolle sprint wedstrijden in het oude stadscentrum gerealiseerd. Nu verleggen we het wedstrijdgebied naar de zuidzijde van de Hanzestad; naar de wijken Stadsweiden en Slingerbos. Deze in de jaren 60-70 ontstane wijken liggen waar eens de ‘stadse weiden’ en het Slingerbos lagen.

StadsweidenStadsweiden

Met de Cityrun presenteren wij u een snelle, technische uitdagende, wedstrijd met (kortst mogelijke) afstanden van 3 tot 8km! Niet voor niets koos de Belgische coach Dirk Goossens dit gebied eerder dit jaar voor de sprint selectie voor het Belgisch team in aanloop van de Wereldkampioenschappen.

Inschrijven kan tot dinsdag 4 november (19.00 uur). Tot ziens op 9 november in Harderwijk!

Wedstrijddetails (.pdf)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.