Sportief en gezond 2021 gewenst!

Allereerst wenst het bestuur de MINOR leden en ook alle oriënteerders in Nederland een sportief 2021, met vooral een grote dosis gezondheid!

2020 is anders gelopen dan we van te voren hadden verwacht, het was voor iedereen een raar jaar. Ineens moesten mensen thuis gaan werken, allerlei activiteiten gingen niet meer door, en negatief werd het meest positieve woord van 2020.

Covid-19 heeft veel beperkingen op de oriënteringswedstrijden gehad, nu nog steeds, en naar verwachting zal dit in de nabije toekomst ook nog wel een tijdje zo zijn.

Ieders sportjaar is dus heel anders verlopen. Meerdere keren stond er een nieuwe oriënteringswedstrijd op het programma, die vervolgens logischerwijs werd afgelast. Menigeen maakte ondanks de gekke situatie er toch een mooi sportjaar van. Alternatieve trainingen werden gezocht en gevonden, conditioneel kon iedereen natuurlijk blijvend ‘aan de bak gaan’. En ook al heb je misschien minder gesport, het belangrijkste was en is dat je goed in je vel blijft zitten, ook in 2021!

Tot slot nog een tip: op de NOLB website staat een nieuwsbericht met goede mogelijkheden om je oriënteringsvaardigheden bij te kunnen houden.

We spreken de wens voor 2021 uit dat er een gezonde balans in het sporten zal zijn, en er nieuwe, mooie sportieve uitdagingen in 2021 mogelijk worden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.