Vernieuwde website online

Een actieve orienteringsvereningvereniging als MINOR is met haar leden voortdurend en op verschillende manieren bezig om de doelstellingen van haar eigen sport te promoten. Het actueel houden van een eigen website was uiteraard al van betekenis en hoort gewoon bij een vereniging met ambities. De functionaliteit en effectiviteit van een eigen website dringen wel steeds meer naar de voorgrond, wil MINOR als vereniging “organisatiefit” genoeg blijven in de toekomst. Een eigen website bevordert immers niet alleen het bereik van een zo groot mogelijk publiek op regionaal niveau. Zij bevordert daarnaast de betrokkenheid van de leden bij activiteiten van onze en andere verenigingen in de orienteringssport.

Niels Peter Foppen heeft de afgelopen weken hard gewerkt om de vertrouwde MINOR website een kwaliteitsimpuls te geven. Het resultaat mag er zijn: MINOR heeft met www.olvminor.nl voor de komende periode een professioneel en eigentijds profiel gekregen. Mijn complimenten voor zijn werkzaamheden aan deze verbeterslag. De verslaglegging van de derde wedstrijd in de NaZomercompetitie op de nieuwe kaart Ruigeveld op zaterdag 17 september, kan geen mooier startmoment zijn om de website in de lucht te brengen.

De vernieuwde website geeft onder meer een overzicht van alle MINOR kaarten met een korte beschrijving en een kaartfragment. De mogelijkheid om voortaan onderling via de website te reageren, kan het clubgevoel binnen MINOR versterken.

Informatie op onze website dient up to date te zijn. Ik wil onze leden en alle gebruikers van onze nieuwe website dan ook vragen de site actief te blijven volgen en te reageren. Voorzover je dat nog niet had gedaan, zet de site in je favorieten!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.