OLV MINOR maakt zich op voor de jaarlijkse Interclub

Zondag 2 november aanstaande zal de jaarlijkse Interclub plaatsvinden. De laatste Nationale Competitie wedstrijd van het seizoen is sinds 2003 tevens de wedstrijd waarbij alle verenigingen strijden om de Interclubtrofee.

Op de website van de NOLB staat een mooi detailoverzicht van de interclub historie.

We zijn inmiddels toe aan de 12e editie. De organisatie is dit jaar in handen van ARGUS. Het belooft een mooie wedstrijd te worden op de Ginkelse Heide.

Aangezien het de Interclub betreft zal de vereniging het inschrijfgeld voor haar rekening nemen. Inschrijving (voor zaterdagavond 25 oktober) graag via secretaris@olvminor.nl. Dorine zal de inschrijvingen namens onze vereniging aan ARGUS doorgeven.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.