Regionale wedstrijd Stompert afgelast

Tot onze spijt moeten we de de regionale wedstrijd op de Stompert op 20 september afgelasten. De aanvraag voor het terrein is niet goedgekeurd door Defensie en het vinden van een vervangende locatie is niet gelukt:

“Tot onze spijt is het niet gelukt om de toestemming te krijgen voor het organiseren van de wedstrijd op 20 september op de Stompert. We hebben ons best gedaan om een vervangend gebied te regelen, maar door de korte termijn en de vakantie periode is dat niet gelukt. Helaas, gelukkig gaat OLV MINOR het hernieuwde seizoen wel beginnen met het NL Relay op 6 september. Tot dan!”

— Alwin de Lijster (Wedstrijd Organisatie Commissie OLV MINOR)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.