Succesvol verloop NK long distance 2014

OLV MINOR mocht zondag jongstleden op op ons ‘thuisgebied’ het Beekhuizerzand een mooi deelnemersveld verwelkomen voor het NK long distance 2014. Zij die een gooi deden naar de Nederlandse titel werd een uitdagende baanlegging op het stuifzand en omliggende bos nabij Harderwijk gepresenteerd.

Hoewel de organisatie in onze handen was hadden we ook nog een aardig aantal leden van de vereniging die deelnamen aan de wedstrijd. In diverse klassen leidde dit tot mooie resultaten.

Podiumplaatsen
Eva van der Hulst behaalde het goud en René Temmen het zilver bij de D16. Gerber Loman behaalde goud bij de D18 en mocht de hoogste trede op het podium betreden. Marieke Van Loon behaalde bij de D40 het zilver, evenals Birgittta Verbeek bij de D50.

Podium H21 NK long distance 2014

Rolf van der Hulst behaalde het goud bij de H18. Een mooi podium was er bij de H21 met Sergey Fedatsenka die goed behaalde en Wouter Foppen die met het brons huiswaarts mocht keren. Ton Vlasveld behaalde zilver bij de H35, evenals Herman Elfrink bij de H45. Peter Pince van der Aa behaalde zilver bij de H65 en tot slot het goud voor Jacob Haklander in de H80.

Graag feliciteren wij onze leden met de behaalde prestaties, alsmede de overige medaillisten.

Graag tot ziens bij de Cityrun Harderwijk 2014 in het kader van de Herfst Cyclus!

Foto impressie NK long distance 2014 (Kees Geers / Katinka Mulder)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.