Mooie resultaten MINOR tijdens 3 Daagse van Drenthe 2013

Mooie resultaten van onze atleten tijdens  de 3 Daagse van Drenthe 2013 afgelopen weekend. HOC’93 organiseerde de 3-daagse ter ere van hun 20-jarig jubileum in de omgeving van Appelscha en Diever. We kenden deze mooie omgeving natuurlijk al van onder andere “de Kale Duinen”, maar HOC’93 heeft voor dit evenement een tweetal nieuwe kaarten laten tekenen, “Berkenheuvel” en “Dieverzand”, waar nu voor het eerst op werd gelopen. Met de mooie, gevarieerde, wedstrijdterreinen en uitdagende routes mag de organisatie terug kijken op een zeer geslaagd evenement!

Eva van der Hulst, D14, wist 2 maal overtuigend de dagzege op haar naam te schrijven in het internationale deelnemersveld en eindigde in het totaalklassement op een verdienstelijke 3e plaats.

Eva van der Hulst, Peter Foppen

Sergey Fedatsenka opende de 3-daagse sterk bij de H21 elite met een 2e plaats op een kleine achterstand van Yannick Michiels. Fedatsenka groeide tijdens het evenement en wist de tweede dag de overwinning van het World Ranking Event op zijn naam te schrijven, gevolgd door de dagzege en totaal overwinning op de laatste dag.

“One month of hard training in Sweden (Sävedalens AIK) did pay off” – Sergey Fedatsenka

Sergey Fedatsenka

Peter Foppen, H60, moest het begin van het seizoen aan zich voorbij laten gaan in verband met een Achillespees blessure maar wist tijdens de 3-daagse elke dag overtuigend de dagzege, en daarmee het totaalklassement, op zijn naam te schrijven.

Frank Mensink, H65, presteerde heel stabiel en mocht een tweetal dagzeges op zijn naam schrijven, alsmede het totaalklassement.

Prijswinnaars OLV MINOR

3 Daagse van Drenthe 2013
Foto impressie 3 Daagse van Drenthe 2013 – dag 2 door Derk de Vries

Foto’s door Derk de Vries, Niels-Peter Foppen

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.