OLV MINOR klaar voor het NK long distance 2014

Beekhuizerzand

Komend weekend mag OLV MINOR een mooi deelnemersveld verwelkomen voor het Nederlands Kampioenschap long distance 2014. Het Beekhuizerzand, ons ’thuisgebied’, is het wedstrijdtoneel voor hen die een gooi zullen doen naar de Nederlandse titel.

De deelnemers mogen zich voorbereiden op een mooie, technische, baanlegging op het stuifzand en omliggende bos gebied nabij Harderwijk.
Het Nederlands Kampioenschap long distance is tevens de laatste wedstrijd van de ‘O-crew challenge 2014‘ het regelmatigheidscriterium over de 3 Nederlands Kampioenschappen. Dankzij de ‘O-crew’ webshop zijn er mooie prijzen voor de eerste drie dames en heren. Na afloop van het Nederlands Kampioenschap long distance zal de wedstrijdcommissie van de NOLB door loting beslissen in welke klassen de prijzen worden uitgedeeld.

De starttijden voor het Nederlands Kampioenschap zullen later door de wedstrijdcommissie van de NOLB worden gepubliceerd.

Tot zondag!

Foto (archief) door Floortje Veeling

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.