Met 9 medailles huiswaarts na NK middle distance 2014

Zondag jongstleden werd, na de zomerstop, de Nationale Competitie hervat met als eerste wedstrijd het Nederlands Kampioenschap middle distance. HOC’93 organiseerde het kampioenschap op de Berkenheuvel. Dit wedstrijdterrein was in 2013 het toneel voor het WRE middle distance van de 3 Daagse van Drenthe. Het snelle, vlak tot matig heuvelachtige, gebied is op enkele locaties technisch uitdagend vanwege het fijne reliëf en dit was duidelijk terug te zien in de uitslagen waar soms grote tijdsverschillen te zien waren.

Natuurlijk waren er ook leden van OLV MINOR aanwezig om zo een gooi te doen naar de nationale titel. Rolf van der Hulst werd Nederlands Kampioen bij de H18. Bij de H-21 was OLV MINOR succesvol met medailles voor Sergey Fedatsenka (goud) en Wouter Foppen (brons). Derk de Vries wist bij de H50 een medaille (brons) binnen te slepen, evenals Simon Nijenhuis bij de H55. Bij de H65 wist OLV MINOR tevens een tweetal medailles binnen te slepen met Frank Mensink (goud) en Peter Pince van der Aa (brons).

Eva van der Hulst (goud) en Renee Temmen (zilver) vertegenwoordigde onze vereniging succesvol bij de D16. Dorine de Vries-Sala (goud) behaalde bij de D50 de hoogste tree van het erepodium.

Proficiat!

Uitslag NK middle distance 2014 (via NOLB.nl)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.