2 Daagse van Noord-West Veluwe 2015

2 Daagse van Noord-West Veluwe 2015

In oktober 2015 zal OLV MINOR wederom de 2 Daagse van Noord-West Veluwe organiseren. De wedstrijdgebieden voor deze editie zijn het Zandenbos en het Zwolse Bos. Voorafgaand aan de 2 daagse organiseren wij een nacht sprint in het oude centrum van de Harderwijk.

De welbekende zandverstuivingen en het verfijnde relief zijn bij veel deelnemers aan deze meerdaagse wedstrijd reeds bekend. Deze keer wordt een ogenschijnlijk gestructureerd gebied ingezet om de afwisseling met de meer open gebieden sterk te vergroten. We hopen dat hierdoor nog meer deelnemers de weg naar de Veluwe zullen vinden, niet alleen uit eigen land, maar ook uit de ons omringende landen of zelfs verder weg. Voor de deelnemers in de klasse H21/D21 zal de wedstrijd op het Zandenbos tellen voor de wereldranglijst.

De inschrijving is sinds 1 januari geopend!

Kijk voor meer informatie op www.2daagsenwveluwe.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.