Aankondiging 2e MidWinterCyclus westrijd 2015

Het oriënteringsloop seizoen 2015 is vorig weekend van start gegaan met de 1e wedstrijd van de MidWinterCyclus. Traditioneel gezien starten wij in Nederland het jaar in het midden van het land met een cyclus van regionale wedstrijden. OLV MINOR zal de tweede wedstrijd van deze cyclus organiseren en wel op 24 januari aanstaande.

De MidWinterCyclus wedstrijden zijn ideaal als training gedurende het off-season en kunnen prima worden gebruikt om de techniek, na de relatief rustige maanden november en december, aan te scherpen en zo, goed voorbereid, de lente in te gaan.

Inschrijven
is mogelijk t/m dinsdag 20 januari 2015, 19:00.

Wedstrijd details (.pdf)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.