Aankondiging NK sprint – Harderwijk

Dit jaar staan er een record aantal aan sprintwedstrijden en stadsoriënteringslopen in de nationale wedstrijdkalender. De afgelopen wedstrijden die onderdeel uitmaakten van de Nederlandse Urban Sprint Ranking waren de perfecte voorbereiding op het Nederlands Kampioenschap sprint dat OLV MINOR op 18 juni aanstaande zal organiseren in Harderwijk.

Voor het Nederlands Kampioenschap sprint, de eerste uit de reeks kampioenschappen in 2017, strijken we neer in de grootste wijk van Harderwijk: Stadsweiden. Stadsweiden is in de jaren 70 gebouwd op wat vroeger de ‘stadse weiden’ waren. De woonerven/woonstraten in deze wijk zorgen voor een snelle, maar, technisch uitdagend wedstrijdgebied. Niet voor niets koos de Belgische coach Dirk Goossens dit gebied in 2014 voor de sprint selectie van het Belgisch team in aanloop van de Wereldkampioenschappen.

Wacht niet langer en schrijf je nu in (t/m 11 juni 19:00)!

Voor de allerkleinsten is er een leuke linten-route uitgezet van zo’n 1,5km. Doe mee aan de kinder OL en na afloop mag je iets leuks uitzoeken (wel vooraf opgeven via entry@olvminor.nl).

Wedstrijddetails (.pdf)
Inschrijven (via OrienteeringOnline)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.