“Hij heeft zijn laatste finish bereikt”

Via de familie van Jacob Haklander hebben OLV MINOR en de NOLB het verdrietige nieuws vernomen dat Jacob maandag 15 januari is overleden. Jacob was 90 jaar.

Voor degene die Jacob niet kennen, Jacob was een van de grondleggers van de oriënteringsloop sport in Nederland en erelid van de NOLB. Oriënteren heeft Jacobs hart veroverd, en een blijvende herinnering is de Jacob Haklander Wisselprijs die de NOLB jaarlijks uitreikt.

Later zal op de NOLB- en MINOR-site een In Memoriam komen.

Dinsdag 23 januari zal er om 11.00 uur een afscheidsdienst worden gehouden in de Bethelkerk, aan De Wittenhagen 28 te Harderwijk. Aansluitend zal de begrafenis omstreeks 12.15 uur plaatsvinden op de begraafplaats Oostergarde, Oosteinde 12 te Harderwijk.

Er is gelegenheid tot condoleren voor aanvang van de dienst van 10.00 uur tot 10.45 uur en in de aula van de begraafplaats na afloop van de begrafenis.