Aankondiging dubbelsprint – Groevenbeekse Heide

Komend weekend zal OLV MINOR de 2e wedstrijd uit de reeks (dubbel)sprint wedstrijden in Nederland organiseren. Deze reeks sprint wedstrijden zijn de perfecte voorbereiding op het Nederlands Kampioenschap dat in juni te Nijmegen zal plaats vinden.

Groevenbeekse Heide

We hopen ieder aanstaande zondag in Ermelo te mogen ontvangen voor een dubbelsprint op de Groevenbeekse heide. We bieden technische routes met (kortst mogelijke) afstanden van 3km of 2km.

In het algemeen worden de wedstrijdafstanden aangeduid als de afstand tussen de posten hemelsbreed gemeten. Voor een sprint wedstrijd is deze afstand een minder goede aanduiding, omdat deze discipline vaak in stedelijke omgeving wordt gelopen met onpasseerbare gebouwen en bijvoorbeeld plantsoenen, hekken en muren die men niet mag passeren. Daarom worden de afstanden nu als kortst mogelijke loop afstanden gepresenteerd.

Inschrijven is mogelijk t/m dinsdag 5 mei 2015, 19:00. Voor de allerkleinsten organiseren wij (bij voldoende inschrijving) een lintenloop á €2,00.Wedstrijddetails (.pdf)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.