Meld je nu aan voor het NK Relay 2015

Beste clubgenoten,

Het NK Relay vindt dit jaar plaats op 21 juni op de Vrachelse Heide (aankondiging.pdf). Na een dubbelslag voor MINOR (verenigingsklassement en snelste team) in 2011, 2012 en 2013 is het vorig jaar niet gelukt een van de prijzen mee naar huis te nemen. HOC’93 won de Relay en KOVZ won de verenigingsprijs. Het lijkt ons dit jaar een mooi doel om op deze gezellige dag een sportieve revanche te nemen en te strijden voor de overwinning! Alle lopers – jong en oud, beginners en gevorderden – kunnen bijdragen aan de MINOR verenigingprestatie.

Per team worden er de volgende afstanden gelopen:
Eerste loper: 4,5km
Tweede loper: 3,0km
Derde loper: 6,0km

Graag willen wij voor 7 juni weten wie er mee willen doen, geef dan onderstaande gevens door: Ook als je niet kan of wil meedoen horen wij dat graag. Inschrijfkosten worden door de vereniging betaald.

Naam:
Geboortedatum:
SI-stick (indien in bezit):
Voorkeur voor afstand: 4,5km / 3,0km / 6,0km

Ook als je niet kan of wil meedoen horen wij dat graag. Hopelijk is de MINOR-opkomst dit jaar weer goed!

Met sportieve groeten,
Namens de Wedstrijdorganisatie commissie,

Niels-Peter Foppen (niels-peter@olvminor.nl)
Wouter Foppen (wouter@olvminor.nl)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.