OLV MINOR presenteert goed gevulde kalender na zomerstop

Na de zomerstop zal voor OLV MINOR een druk najaar aanbreken en kunnen we een mooie reeks wedstrijden aanbieden.

We beginnen met het NK middle distance op zondag 13 september. De locatie van het kampioenschap is dit jaar de Stompert, gelegen nabij Soesterberg op het noordelijk gedeelte van de Utrechtse Heuvelrug. Het gebied, militair oefenterrein, kenmerkt zich door het reliëf gevormd door gletsjers in de ijstijden. Het gebied is met zijn veelzijdige vegetatie en details in het terrein zeer geschikt voor een uitdagende middle distance.

Inschrijven voor het NK kan t/m zondag 6 september (19:00) aanstaande via OrienteeringOnline. De wedstrijdcommissie van de NOLB zal zo spoedig mogelijk na sluiting van de inschrijftermijn de startlijst bekend maken.

Twee weken later, eind september, nemen wij de 2e wedstrijd uit de NaZomerCyclus voor ons rekening.

Oktober staat natuurlijk in het teken van de 2-Daagse van Noord-West Veluwe 2015 waarin we voorafgaand aan de daadwerkelijke 2-daagse een nacht-sprint organiseren in de oude binnenstad van Harderwijk. Zaterdag 29 augustus, is onze eerste inschrijf deadline. Schrijf tijdig in om te profiteren van onze meest aantrekkelijke prijzen! De volgende deadline is 26 september.

8 november organiseren wij de 1e wedstrijd uit de NaJaarsCyclus en ronden daarmee onze wedstrijdkalender af.

We hopen jullie van harte te verwelkomen bij een van onze wedstrijden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.