OLV MINOR wint de Interclub 2018

Op zondag 18 november heeft het OLV MINOR team, bestaande uit Geert, Gerber, Margrete, Ronald, Damiano, Roelof, Marcel, Frank, Jan, Simon, Monique, Peter, Maksim en Robert op de lastige kaart Berkenheuvel in Drente met kleine voorsprong KOVZ verslagen en eindelijk (na vele jaren) de Interclub weer eens gewonnen.

Helaas moest Håkan de ochtend voor de wedstrijd wegens ziekte afzeggen. Het grote aantal eerste plaatsen (Roelof, Simon, Geert, Monique) en tweede plaatsen (Gerber, Peter, Frank, Damiano, Peter, Ronald, Maksim ) toont wel aan dat OLV MINOR over de hele breedte goed presteerde. Maar ook anderen hebben met hun prestates bijgedragen aan het succes van onze club.


Op de foto (door Kees Geers) van links naar rechts: Geert, Robert, Gerber, Margrete en Ronald. De andere MINOR leden waren al naar huis, want die hadden dit
echt niet verwacht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.