Eindstand nationale competitie 2012

Na de laatste wedstrijd op de Brouwhuisseheide kon de eindstand van de Nationale Competitie worden opgemaakt. Voor de eindstand van de nationale competitie tellen de 5 beste resultaten van een loper mee. Om in aanmerking te komen voor opname in de eindstand moet men minimaal 4 wedstrijden hebben gelopen.

Afgelopen jaar wisten MINOR leden Sergey Fedatsenka (Heren Senioren) en Peter Foppen (Heren Veteranen B) de overall overwinning van de competitie op hun naam te schrijven. Laatst genoemde ging dit jaar lang aan leiding in de tussenstand maar moest in verband met een hardnekkige blessure de laatste 2 wedstrijden van de competitie missen en verspeelde daarmee de overwinning. Fedatsenka kon in verband met een tekort aan gelopen wedstrijden zijn titel niet prolongeren.

Niels-Peter Foppen mag dit jaar de overwinning op zijn naam te schrijven bij de Heren Senioren. Renee Temmen behaalde de overwinning bij de Meisjes Aspiranten en Gerber Loman mag de overall overwinning bij de Damens Junioren C op haar naam schrijven. Allen van harte gefeliciteerd!

Eindstand van de nationale competitie (.pdf)
Eindstand Nationale Competitie 2012 op NOLB

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.