Sergey Fedatsenka en Peter Foppen drogen concurrentie af

Zondag 20 november vond de laatste Nationale Competitie wedstrijd van het jaar plaats bij HOC’93. Naast deze mooie afsluitingswedstrijd van de competitie was deze wedstrijd tevens de traditionele Interclub. Door de individuele resultaten per OL-vereniging bij elkaar op te tellen werd bepaald welke OL-vereniging zich de ‘beste OL-vereniging’ van Nederland mag noemen.

Onder mistige omstandigheden werd er gisteren ‘gestreden’ op de wijdse vlakten van de Kale Duinen nabij Appelscha. Na onze glansrijke overwinning op het NK Relay (1e plaats podium + Silva Cup) hoopten wij ook gisteren de overwinning te behalen. KOVZ wist echter de meeste punten in de wacht te slepen en mocht de Interclub-Cup mee naar huis nemen. MINOR eindigde verdienstelijk op een 2e plaats. Bij deze willen we KOVZ feliciteren met haar overwinning en onze leden bedanken die gisteren hebben deelgenomen.

Interclub-uitslag
1. KOVZ 22,75 ptn
2. MINOR 19,5 ptn
3. OLiFant 14,75 ptn
4. HOC’93 14 ptn
5. ARGUS 8,25 ptn

De winnaars van de Nationale Competitie werden na afloop gehuldigd door Klaas de Jong (voorzitter van de NOLB) en Marco Mensink (voorzitter Wedstrijdcommissie NOLB). Sergey Fedatsenka wist de overall overwinning van de competitie bij de H21 op zijn naam te schrijven. Peter Foppen behaalde de overall overwinning bij de H55. Beiden ontvingen een mooie NOLB handdoek. Van harte gefeliciteerd!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.