Green Race 2018; wederom een succes!

In navolging van het succesvolle debuut van de Green Race in 2017 organiseerde OLV MINOR het afgelopen weekend in samenwerking met de Stichting Green Race wederom een wedstrijd op de kaart Lange Duinen, nabij Soest. 140 deelenemers en voor de 30 beginnende oriënteringslopers organiseerden wij een clinic.

Naast de reguliere wedstrijdafstanden voor deze najaarswedstrijd organiseerden we voor lopers met weinig tot geen ervaring een 5km en 7km Oriëntering Run met aangepaste moeilijkheidsgraad.

Uitslag
Uitslag (.pdf)
Splits via splitbrowser

Wat is Greenrace?
Een groep enthousiaste (sport) organisatoren op de Utrechtse Heuvelrug hebben zich verenigd in een nieuw initiatief: de Stichting Green Race. Deze stichting heeft tot doel mooie sportevenementen te organiseren in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een deel van de inkomsten gaat naar de natuur voor het uitbreiden van de flora en fauna. Het “Waarom”, “Hoe” en “Wat” van de stichting lees je op Greenrace.nl.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.