Podiumplaatsen voor MINOR tijdens 2-Daagse van NW Veluwe 2011

Dit weekend organiseerde MINOR de 2-Daagse van Noord-West Veluwe 2011. Ondanks het feit dat vele van onze leden betrokken waren binnen de organisatie wisten we toch nog enkele podiumplaatsen te veroveren.

In H21 wist Sergey Fedatsenka gisteren, tijdens de 1e dag van de 2-daagse op de Paalberg, een 2e plaats te behalen op 1min19sec achterstand op de Belg Yannick Michiels. Vandaag, tijdens de 2e dag op het Beekhuizerzand, kon hij zijn Belgische concurrentie voor blijven en eindigde 1e. Tevens behaalde hij de overall overwinning. Michiels eindigde vandaag op 3min12sec achterstand op Fedatsenka en behaalde overall het zilver. De Belg Ken Peeters, die vandaag een sterke wedstrijd liep en daarmee zijn 5e plaats van de 1e dag goed maakte finishte vandaag 2e. Peeters mocht overall het brons in ontvangst nemen.

In H35 behaalde Patrick Kuijken gisteren de 2e plaats op 2min7sec achterstand op Michel van Dongen. Vandaag wist de Harderwijker op thuis terrein van Dongen op een tweede plaats te zetten met 4min25sec voorsprong. Kuijken schreef hiermee tevens de overall overwinning op zijn naam. Michel van Dongen behaalde zilver, Jeroen Liefrink brons.

In H65 behaalde Frank Mensink de overall overwinning na op beide dagen de dagzege op zijn naam te hebben geschreven. Zijn Belgische concurrenten Bert Geudens en Mark van Bruggen complementeerden het podium.

De uitslagen van de 2-Daagse van Noord-West Veluwe 2011 zijn te bekijken via onze uitslagen pagina of via www.2daagseveluwe.nl.

Foto’s door Niels-Peter Foppen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.