Technisch NK sprint – Harderwijk in warme weersomstandigheden

Afgelopen zondag mocht OLV MINOR met de sprint het spits afbijten van de reeks aan Nederlands Kampioenschappen in 2017. De Stadsweiden in Harderwijk was gekozen tot wedstrijdgebied. De woonerven/woonstraten in deze wijk zorgen voor een snelle, maar, technisch uitdagend wedstrijdgebied. Al eens eerder organiseerden wij hier wedstrijden (selectie Belgisch team in aanloop van de Wereldkampioenschappen 2014 en City-run Harderwijk 2014) maar nu konden we de deelnemers ook trakeren op een nog niet eerder gebruikt deel van de kaart.

De omstandigheden voor de deelnemers waren warm met temperature die opliepen tot 28 °C. Zie dan het hoofd maar eens koel te houden bij met maken van micro-routekeuzes in de wedstrijd!

Hoewel de organisatie van het kampioenschap in handen was van de vereniging wisten enkele van onze deelnemende leden zich in de prijzen te lopen. Zo behaalde Geert van der Hulst (H-14) goud en Natascha Kuijken (D 40) brons.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.