Kennismaken met oriënteringslopen bij OLV MINOR op 23 april 2014

Oriënteringslopen is een sport die uitdagend is. Dat kun woensdagmiddag 23 april 2014 bij ons proberen!

Hilbert Vlasveld

Het doel is, om met behulp van een gedetailleerde kaart en een kompas je route  tussen controlepunten te lopen. Hierbij mag je zelf je route kiezen. Als er sprake is van een wedstrijd wint degene met de kortste looptijd. In tegenstelling tot vele andere loopsporten mag je dus ook buiten de paden, door het terrein, (hard)lopen.

“Uitdaging op elk niveau voor iedereen”

Een oriënteringsloop kan overal plaatsvinden. Je komt in de mooiste gebieden, variërend van bossen en heide, maar ook recreatiegebieden en stadsparken. Om te starten met oriënteringslopen heb je enkel wat gevoel voor avontuur, sportschoenen en comfortabele (sport)kleding nodig. Een fantastische sport voor hardlopers, wandelaars, buitensport liefhebbers en gezinnen die actief in de natuur bezig willen zijn.

Oriënteringslopen is een sport voor iedereen ongeacht leeftijd en ervaring. Kinderen en volwassenen kunnen op hun eigen niveau met de sport bezig zijn.

Zandenbos

Op woensdagmiddag 23 april kun je kennismaken met oriënteren. Met behulp van een kaart ga je op een eenvoudige manier leren hoe dat moet. Je hoeft geen speciale kleding aan; we gaan wandelend beginnen.

We verzamelen om 14.00 u. bij de bank bij de trimbaan aan de Leuvenumseweg in Harderwijk.

Meer info: P. Pince van der Aa (06 38227694)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.