Aankondiging dubbelsprint Prinses Margriet Kazerne

Zondag 11 mei organiseert OLV MINOR de eerst van een reeks dubbel sprint wedstrijden in opmars naar het Nederlands Kampioenschap sprint 2014. De dubbel sprint zal plaats vinden op de Prinses Margriet Kazerne te Wezep. De kazerne, enkele jaren gelden nog de locatie van het Nederlands Kampieonschap sprint, bestaat uit vlak stedelijk en park terrein. Er is een rijk, gevarieerd, paden en wegen netwerk en de loopsnelheid is gegarandeerd hoog. Elke seconde zal tellen!

PMK
Lees in voorbereiding op de sprints deze zomer nog eens het artikel over Regels tot succes bij sprint orientering dat wij afgelopen jaar publiceerden. De Noorse voormalig Europees- en Wereldkampioene Anne-Margrethe Hausken zette een aantal jaren geleden een aantal “regels tot succes” op papier voor sprint orientering. Deze regels zijn later door anderen, waaronder de Britse sprint specialist Murray Strain, verder aangescherpt.

Wacht niet langer en schrijf je nu in (t/m 4 mei 19:00)! Voor de allerkleinsten is er een leuke linten-route. Doe mee aan de linten-route en na afloop mag je iets leuks uitzoeken (wel vooraf opgeven via entry@olvminor.nl).

Wedstrijddetails (.pdf)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.