Uitdagend NK middle distance op Beekhuizerzand

In navolging van het afgelopen jaar organiseerde OLV MINOR ook dit jaar zorg voor het Nederlands Kampioenschap middle distance. Het kampioenschap werd gelopen op het Beekhuizerzand, een aantrekkelijk wedstrijdgebied, perfect voor een middle distance. We mochten een groot aantal deelnemers verwelkomen en ook vanuit België toog men naar de Veluwe voor deze mooie wedstrijd.

Het fijne reliëf in de zuid-oost hoek van het Beekhuizerzand vraagt om kundigheid in het fijn-oriënteren en Peter Foppen had in dit deel van de kaart een mooie set routes gelegd. Door middel van veel controleposten werden de lopers ‘gedwongen’ tot doorsteken van de detailrijke bospercelen. Na afloop veel positieve reacties in de trend van “uitdagende route” en “technische middle distance (met constant kaartlezen)” gehoord.

In het zachte september weer was het na de finish goed toefen onder het genot van een hapje en drankje van onze catering.

NK middle distance

Kees Geers legde een deel van de dag vast in beeld.

Uitslagen & splits
splits via splitbrowsersplits via Obasen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.