Succes voor OLV MINOR op NK middle distance 2016

Hoewel de organisatie van het Nederlands Kampioenschap middle distance 2016 in handen van OLV MINOR was, wisten we ook enkele mensen aan de start te brengen met niet onverdienstelijk resultaat.

Wouter Foppen

OLV MINOR ging met de volgende medailles terug naar huis: Renée-Temmen (D20) goud, Marieke van Loon (D45) zilver, Geert van der Hulst (H-14) zilver, Wouter Foppen (H21) goud, Hakan Svedhem (H55) zilver, Peter Pince Van Der Aa (H60) brons, Jan Witsenboer (H70) zilver, Frank Mensink (H70) brons. Van harte gefeliciteerd!

Kees Geers legde de prijsuitreiking van het kampioenschap mooi vast in beeld.

2 reacties

“Heer van der Hulst” moet natuurlijk zijn “Geert van der Hulst”. En bij nader inzien had hij goud verdient, want de nummer 1 in zijn categorie was te oud voor de H14 (geboren in 2001), maar dat had de wedstrijd commissie niet tijdig gezien…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.