Frank Mensink In Memoriam

Op 17 april is totaal onverwacht Frank Mensink overleden. Hij is 74 jaar geworden. Dit plotselinge verlies zal voor zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen tot een groot gemis leiden. Ook voor onze vereniging OLV MINOR is het een groot gemis.

Frank had als Voorzitter van de Wedstrijd Organisatie Commissie een belangrijke rol in het bestuur. Zijn jaren aan opgebouwde oriënterings-ervaring heeft hij ingezet om OLV MINOR goed voor de dag te laten komen door de wedstrijden die wij organiseren mee te helpen uitvoeren. Bij iedere wedstrijd die we organiseerden stond Frank voor dag en dauw op om er weer een gezellig evenement van te maken. Geen moeite was hem hierbij te veel.

Frank oriënteerde ongeveer vanaf zijn 55e jaar, was sinds 2001 lid van OLV MINOR en heeft van 2002 tot 2010 in het bestuur van de NOLB gezeten. Vanaf 2014 maakte hij deel uit van het bestuur van OLV MINOR. Hij was altijd enthousiast en een kundig en een gewaardeerd man op wie je kon bouwen. Frank was een echt verenigings mens, niet alleen binnen OLV MINOR en de NOLB maar ook binnen de atletiekvereniging Cialfo was hij erg actief. “Samen kom je verder dan alleen” was zijn motto, zo ook binnen de sport. Alleen kom je er niet en de vrijwilligers zijn zeer belangrijk, dat benadrukte hij ook altijd.

Frank, dank voor alles wat je voor OLV MINOR hebt gedaan en betekend, we zullen je missen.

Wij wensen de familie heel veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verlies.

1 reactie

Daar schrik ik behoorlijk van. Ik ben even oud als Frank en liep vaak wedstrijden tegen hem, of liep samen op met hem.
Hij keek me zo fit en gezond.
Mijn condoleances aan de familie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.