Eremetaal voor leden OLV MINOR tijdens NK middle distance

In Venray werd vandaag gestreden voor de nationale titel op de midden afstand (middle distance). Gehuld in de nieuwe clubshirts werd er verdienstelijk gepresteerd door de aanwezige MINOR-leden. De aanwezige junioren die worden getraind door Frank Mensink liepen allen naar een podiumplaats. In de D-14 werd Eva van der Hulst Nederlands Kampioene. Het goud en zilver in D-16 werd gewonnen door respectievelijk Gerber Looman en Rénee Temmen. Rolf van der Hulst werd eerste in de H-16.

Ook in de senioren en veteranen categorieën liepen MINOR-leden naar een podiumplaats. Derk de Vries mag zich in ieder geval tot het volgende NK midden afstand nationaal kampioen bij de H50 noemen. Hetzelde geldt voor Frank Mensink die eerste werd bij de H60. Overige plaatsen op het (figuurlijke) ereschavot waren er voor Dorine de Vries-Sala (3e, D50), Peter Foppen (2e, H55), Niels-Peter Foppen (2e, H21) en Wouter Foppen (3e, H21).

OLV MINOR NK middle distance 2013

Hopelijk weten de MINOR-leden hun vorm te behouden dan wel te verbeteren voor de komende 2-Daagse van NW-Veluwe. Men kan het dan opnemen tegen de internationale concurrentie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.