ALV en jaarlijkse verenigings activiteit

Vrijdag 12 april heeft de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van MINOR plaats gevonden. Aan het begin daarvan hebben we 1 minuut stilte in acht genomen om ons ontvallen lid Rutger Tollenaar te herdenken.

Er werd namens het bestuur ook waardering uitgesproken voor het nimmer aflatende cake- bakwerk van Dorine de Vries, zij ontving een mooie Margriet.

Mooi om te delen is ook dat tijdens de ALV een Jubileumcommissie is geformeerd om het 25 jarig bestaan van OLV MINOR, om precies te zijn volgend jaar 2020 op 24 maart, te vieren met alle leden. Peter Pince van der Aa, Natascha Kuijken, Ton de Vaan en Birgitta Verbeek hebben zitting in de commissie. Ze komen vast bij de leden op het net voor goede suggesties!

Tot slot ook hier even aandacht voor de jaarlijkse OLV MINOR activiteit om een boswachter te helpen in een van de gebieden waar OLV MINOR haar oriënteringswedstrijden organiseert. Dit jaar helpen we de boswachter van Staatsbosbeheer, Lennard Jasper, bij het bosbeheer in de omgeving van Nunspeet.

De activiteit vindt plaats op zaterdag 11 mei vanaf 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur in het Zandenbos. Lekker een middagje een pittige workout in de natuur en het is altijd een gezellig teambuildingsgebeuren, dus daar wil je gewoon bij zijn. Voor een hapje en drankje wordt ‘s middags zoals gebruikelijk gezorgd, dus we hopen dat met veel MINOR-leden te kunnen gaan doen. Aanvullende details volgen naar de leden per mail.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.