Startlijst NK middle distance – Beekhuizerzand bekend

Zondag aanstaande zal het NK middle distance 2016 plaats vinden op het Beekhuizerzand. De NOLB heeft gisteren de startlijst voor het kampioenschap bekend gemaakt.

O-CREW Challenge

Het kampioenschap maakt onderdeel uit van de ‘O-CREW Challenge’: een regelmatigheidscriterium over de 3 Nederlands Kampioenschappen (sprint, middel en lang). Dankzij de ‘O-CREW’ webshop zijn er mooie prijzen voor de eerste drie dames en heren. Ook dit jaar wordt tijdens het laatste kampioenschap (02-10-2016) door loting beslist in welke klassen de prijzen worden uitgedeeld.

Catering

Na de wedstrijd bieden we in het finish gebied, in afwachting van de prijsuitreiking, allerlei drankjes en etenswaar aan. Onze catering heeft een aantal tafels met zitplaatsen, waar je rustig je consumptie kunt nuttigen en lekker kunt bijpraten. Je afval zien wij graag terug in de daarvoor bestemde afvalzakken.

Tot ziens op zondag!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.