Aankondiging NK middle distance – Beekhuizerzand

OLV MINOR organiseert op 18 september aanstaande het Nederlands Kampioenschap middle distance. Het kampioenschap op het Beekhuizerzand nabij Harderwijk is een perfecte start van het naseizoen.

Oriënteringslopen

Harderwijk ligt aan de rand van Nederlands mooiste natuurgebied: de Veluwe. Het Beekhuizerzand behoeft voor de door de wol geverfde oriënteringslopers geen toelichting. Vele nationale en internationale wedstrijden heeft OLV MINOR hier in het verleden georganiseerd. Een technisch uitdagende wedstrijd in het fijne reliëf is gegarandeerd!

Wacht niet langer en schrijf je nu in (t/m 11 september 19:00)!

Voor de allerkleinsten is er een leuke linten-route uitgezet van zo’n 1,5km. Doe mee aan de kinder OL en na afloop mag je iets leuks uitzoeken (wel vooraf opgeven via entry@olvminor.nl). Na afloop van de wedstrijd kun je, onder het genot van een versnapering bij onze catering, gezellig napraten.

Wedstrijddetails (.pdf)
Inschrijven (via OrienteeringOnline)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.