Sporters, sportteams of sportvrijwilligers van het jaar

Op 28 juni 2013 wil de Gemeente Harderwijk  sporters die een kampioenschap hebben behaald op nationaal en/of internationaal niveau in 2012-2013 gaan huldigen. Kent u zo’n sporter? Dan kunt u hen aanmelden voor de sporthuldiging!
De sporter moet wel voldoen aan de volgende criteria:
– De sporter is inwoner van Harderwijk/Hierden of lid van een Harderwijker vereniging.

– De sporter is in het seizoen 2012-2013 1e, 2e of 3e geworden bij een Europees, Wereld of   Olympisch Kampioenschap.

– De sporter is in het seizoen 2012-2013 1e geworden bij een Nederlands kampioenschap.

– De sporter is 12 jaar of ouder (op moment van bereikte prestatie)

– Er zijn minimaal zes deelnemers in de betreffende klasse waarin de prestatie is geleverd.

Ook zijn er dit jaar de verkiezingen voor het ‘Sportteam van het jaar’ en het ‘Talent van het jaar’. U kunt hiervoor een sporter of sportteam aanmelden die een bijzondere prestatie heeft geleverd. Voor de verkiezing ‘Talent van het jaar’ zijn er twee categorieën, namelijk sporters tot 12 jaar en van 12 tot en met 18 jaar. Een sporter kan maximaal 1 keer tot sporttalent gekozen worden.

sportvrijwilliger

Misschien kent u ook wel een vrijwilliger die van bijzondere waarde is voor uw sportclub en die in aanmerking komt voor de verkiezing van “vrijwilliger van het jaar”  De vrijwilliger moet minimaal 16 jaar oud zijn, actief bij een sportvereniging en ontvangt geen financiële vergoeding. 

U kunt sporters, sportteams of vrijwilligers aanmelden tot uiterlijk woensdag 5 juni bij cluster Sport, Anneke Bruining, a.bruining@harderwijk.nl. Stuurt u voor de aanmelding van een individuele sporter ook de officiële uitslagenlijst mee. En als u iemand aanmeldt voor een verkiezing, stuurt u dan een motivatie voor de aanmelding mee. De huldiging vindt plaats op vrijdagmiddag 28 juni in het stadhuis.

Via: Harderwijk.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.