MINOR leden ontvangen prijs Nationale Competitie 2012

In november 2012 berichtte wij al over de eindstand van de Nationale Competitie 2012, maar na de laatste wedstrijd op de Brouwhuisseheide was het door omstandigheden helaas niet mogelijk om de prijswinnaars van de Nationale Competitie 2012 hun prijzen te overhandigen.

Na de Nationale Competitie wedstrijd gisteren op Uilenbosch nabij Den-Haag kon de wedstrijdcommissie alsnog de winnaars hun aandenken, een NOLB handdoek, overhandigen.

Niels-Peter Foppen wist de overwinning op zijn naam te schrijven bij de Heren Senioren. Renee Temmen behaalde de overwinning bij de Meisjes Aspiranten en Gerber Loman mag de overall overwinning bij de Damens Junioren C op haar naam schrijven.

Zie ook Prijsuitreiking Nationale Competitie 2012 op nolb.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.