Aankondiging NK sprint (NC4) – De Veste, Harderwijk

Zondag 23 juni organiseert MINOR het Nederlands Kampioenschap sprint, tevens 4e Nationale competitie wedstrijd, op De Veste in Harderwijk.

Het is alweer enkele jaren geleden dat MINOR voor het laatst op De Veste een wedstrijd organiseerde en sindsdien is er een hoop verandert in de oude Hanzestad. In Harderwijk is in de afgelopen maanden een Strandeiland aangelegd. Het eiland maakt deel uit van het project Waterfront. De stad ondergaat een ware metamorfose, waarbij de kustlijn ook sterk verandert. Harderwijk ligt straks met haar boulevard, net als vroeger weer aan het water.

Dit waterfront en een aan de oude binnenstad grenzende wijk, Frieze Gracht, met daarin ook een park maken, maken deel uit van de nieuwe uitbreiding van de kaart.

Technisch uitdagende routes in het oude centrum van Harderwijk en een tot in de puntjes verzorgde organisatie. Schrijf je in en strijd mee voor het Nederlands Kampioenschap en punten in de Nationale competitie!

Inschrijven is mogelijk t/m 16 juni 2013, 19:00.

Wedstrijddetails (.pdf)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.