2e MWC in winterse omstandigheden

De 2e MWC deed zijn naam eer aan met het winterse landschap op de Koeweg. Zelfs met een grote dooi periode in aantocht liet koning Winter toch nog even van zich horen en zo viel tijdens de wedstrijd nog een klein laagje sneeuw wat de atmosfeer van een winter cyclus wedstrijd ten goede kwam.

Voor de deelnemers vormde de sneeuwval, naast de al aanwezige sneeuw, voor een extra uitdaging. In een wit bos zijn fijne details zoals klein reliëf die de Koeweg rijk is minder goed zichtbaar en ook open plekjes en banen gingen op in het besneeuwde bos. Daarnaast zorgt de sneeuw natuurlijk voor wat zwaardere fysieke omstandigheden.

Bij deze eerste wedstrijd van onze wedstrijdkalender 2013 mochten we rekenen op een mooie opkomst van 62 lopers. Ook vanuit het Duitse Westfalen en België konden we rekenen op deelname.

Graag zien we jullie in juni terug voor de volgende wedstrijd op onze kalender; het NK sprint 2013.

Uitslagen 2e MWC 2013

Foto’s door Frank Mensink

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.