Greenrace Oriëntering Run (1e NJC) – Lange Duinen zeer geslaagd!

In een mix van van zon, stapelwolken en een enkel spatje regen organiseerde OLV MINOR, in samenwerking met Greenrace.nl, de Greenrace Oriëntering Run, tevens eerste NaJaarsCyclus wedstrijd. Met meer dan 120 deelnemers aan de start kijken wij terug op een zeer geslaagde samenwerking met Green Race en een prachtige wedstrijddag.

Naast de standaard wedstrijdafstanden voor deze najaarscyclus organiseerden we voor lopers met weinig tot geen ervaring een 5kmen 7km Oriëntering Run met aangepaste moeilijkheidsgraad. Voor de starters gaf Frank Mensink er voorafgaande aan de Oriëntering Run een starters clinic.

Lange Duinen

Uitslag
Splits via splitbrowser
Ssplits via Obasen

Wat is Greenrace?
Een groep enthousiaste (sport) organisatoren op de Utrechtse Heuvelrug hebben zich verenigd in een nieuw initiatief: de Stichting Green Race. Deze stichting heeft tot doel mooie sportevenementen te organiseren in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een deel van de inkomsten gaat naar de natuur voor het uitbreiden van de flora en fauna. Het “Waarom”, “Hoe” en “Wat” van de stichting lees je op Greenrace.nl.

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.