Aankondiging Interclub (8e Nationale Competitie) – Zwolse Bos

Zondag 19 november aanstaande zal OLV MINOR de jaarlijkse Interclub, tevens laatste Nationale Competitie wedstrijd, organiseren. Bij de jaarlijkse Interclub strijden de verenigingen van de NOLB voor de Interclub cup. De vereniging met het hoogst aantal punten, door optelling van punten inde verschillende wedstrijdklassen, wint de Interclub Cup.

De wedstrijd zal plaats vinden op het Zwolse Bos nabij Heerde en Wapenveld. Het Zwolse Bos werd ooit aangelegd voor de houtproductie, maar wordt nu met zorg beheerd door Staatsbosbeheer, om een natuurlijker bos te ontwikkelen. De variantie is groot in het bosrijk vlak tot licht heuvelachige terrein. Bospercelen, wisselend in doorloopbaarheid, worden afgewisseld met enkele heidevelden in de noord- en zuidzijde van de kaart.

Dus wacht niet langer en schrijf je nu in (t/m 12 november 19:00)!

Wedstrijddetails (.pdf)
Inschrijven (via OrienteeringOnline)

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.