Greenrace 2019

Zaterdag 16 november aanstaande zal OLV MINOR, in samenwerking met Greenrace.nl, op Lange Duinen de 3e editie van de Greenrace Oriëntering Run organiseren.

Naast de ‘standaard wedstrijdafstanden’ organiseren we voor starters een 5km Oriëntering Run (technisch zeer eenvoudig, voor lopers die nog geen ervaring hebben met oriënteringslopen) en een 7 km Oriëntering Run (technisch eenvoudig, voor lopers die nog geen ervaring hebben met oriënteringslopen). Voor de starters is er voorafgaande aan de Oriëntering Run een starters clinic. Een uitgelezen kans om kennis te maken met de oriënteringsloopsport!

Wat is Greenrace?
Een groep enthousiaste (sport) organisatoren op de Utrechtse Heuvelrug hebben zich verenigd in een nieuw initiatief: de Stichting Green Race. Deze stichting heeft tot doel mooie sportevenementen te organiseren in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een deel van de inkomsten gaat naar de natuur voor het uitbreiden van de flora en fauna. Het “Waarom”“Hoe” en “Wat” van de stichting lees je op Greenrace.nl.

Dus wacht niet langer en schrijf je nu in (t/m 13 november 23:59)!

Wedstrijddetails (.pdf)
Inschrijven (via OrienteeringOnline) of via Greenrace.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.