OLV MINOR dubbel in de prijzen op NK relay 2019

Op het NK relay heeft OLV MINOR gisteren een mooi resultaat neergezet, ons eerste team wist de 2e plaats in het klassement te veroveren en we eindigden ook als beste vereniging overall. Zo keerden we met medailles en de SILVA-cup huiswaarts.

In totaal stonden er 23 teams aan de startlijn in Limburg, waarvan 6 van onze vereniging.

HOC’93 nam aan het begin van de wedstrijd de leiding met OLifant op ruim 3′ afstand. Op ruim 5′ volgende een tweede team van OLifant om zo de kop van de wedstrijd te complementeren. OLifant wist echter de leiding over te nemen tijdens de tweede afstand en zette HOC’93 op een kleine achterstand. Tijdens de derde afstand wist OLV MINOR zich echter vanuit de achterhoede naar boven op te werken. Daar waar het lang leek dat een derde plaats het hoogst haalbare was, passeerden we 2 posten voor de finish HOC’93 en konden nog een tree opklimmen op het spreekwoordelijke podium.

Uitslag NK relay
1. OLifant
2. OLV MINOR
3. HOC’93

Uitslag SILVA-Cup
OLV MINOR

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.