Meld je alsnog aan voor het NK relay 2012

Het NOLB bestuur heeft, in overleg met wedstrijdleider en controleur, besloten het NK relay alsnog doorgang te verlenen; en wel op zondag 28 oktober. We hebben inmiddels een goede traditie opgebouwd om met zoveel mogelijk teams deel te nemen aan het NK relay. Dus schrijf je nu in!
Het NK wordt gelopen op kaart Lange Duinen in Soestduinen. De kaart is in het voorjaar geheel herzien. Als je mee wil doen geef je dan voor 18 oktober op bij Peter Foppen (peter.foppen@olvminor.nl) zodat hij op tijd de teams kan samenstellen. Graag bij je inschrijving vermelden in welke klasse je loopt (evt. geboorte jaar) en of je voorkeur hebt voor een bepaalde afstand (3km, 4,5km of 6km) Heb je een SI geef dan gelijk je nummer door.Hopelijk tot ziens op het NK relay!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.