Algemene ledenvergadering MINOR op 22 maart 2013

Op vrijdagavond 22 maart 2013 vanaf 20.00 uur  is er de jaarlijkse ledenvergadering van MINOR. De bijeenkomst vindt plaats in bar Sportief bij sportzaal Stadsweiden in Harderwijk.

Tijdens de vergadering komen de gebruikelijke onderwerpen aan de orde zoals het wedstrijdoverzicht in het komende jaar, de 2-daagse van de Noord-west Veluwe, het kaartbeheer, de materialen en overige beleidsplanacties. Dit keer is er ook de benoeming van een nieuwe penningmeester. Peter Pince heeft zich kandidaat gesteld als opvolger van patrick Kuijken.  Als MINOR bestuur nodigen wij jullie van harte uit. Uiterlijk twee weken voor de ledenvergaderingen ontvangen jullie de vergderstukken per mail.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.