MINOR doet goede zaken op het NK sprint 2012

Bij het Nederlands Kampioenschap dat zondag j.l. in Amersfoort plaats vond streden 12 MINOR leden mee om de medailles. Er was een mooi aantal deelnemers aanwezig, meer dan in afgelopen jaren. Zou sprint dan eindelijk in Nederland ook een beetje in de lift zitten?

De Bernhardkazerne is vanuit een sprinttechnisch oogpunt een makkelijke sprint kaart. De gebouwen zijn weinig exotisch van vorm dus vanuit dat oogpunt is het gemakkelijk keuzes maken. Het bosgebied aan de zuidzijde van de kaart is enigszins technisch. Om op het podium te raken moest men over een goed loopvermogen beschikken.

MINOR wist 7 medailles in de wacht te slepen. Bij de junioren behaalden Eva van der Hulst, D12, en Renee Temmen, D14, het goud. Ook de senioren deden goede zaken. Bij de H21 was het podium geheel bezet door MINOR. Sergey Fedatsenka was veruit de snelste, gevolgd door Wouter Foppen die Niels-Peter Foppen op een 20″ achterstand wist te zetten. Patrick Kuijken, H35, behaalde het zilver. Peter Foppen, H55, behaalde het zilver.


Patrick Kuijken mist op de foto

Allen van harte gefeliciteerd!

Uitslagen (splittijden)

Foto door Anita Foppen

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.