Een “total workout” bij de boswachter van Ermelo

Zaterdagmiddag 22 september hebben Dorine de Vries, Anita Foppen, Wouter Foppen, Niels Peter Foppen, Peter Foppen, Robert Hulst, Frank Mensink, Aart Hoogendoorn en Hanneke Zuidema, boswachter Henk Jan Zwart geholpen met het onderhoud van het heideterrein bij het vennetje in de omgeving van de schaapskooi van Ermelo.

Dit stoere gezelschap zorgde ervoor dat takken en stammen van eerder afgezaagde boompjes naar de zijkanten werden gesleept om te worden versnipperd. Een zwaar karwei waarbij vooral spieren werden getraind die je normaliter niet voelt tijdens een orienteringswedstrijd.  Henk Jan Zwart  sprak na afloop zijn complimenten uit, omdat het heidetterein er niet alleen een behoorlijke opknapbeurt van heeft gekregen, maar ook veel werk is verzet in korte termijn.

Na afloop was er de gebruikelijke barbecue op het speelveld van het Ruigeveld (ook Indianenbos genoemd, maar dat is eigenlijk alleen bekend bij de kaarttekenaar).

Moe maar voldaan, een beetje stijve spieren maar voldoende energie en spirit voor de wedstrijd van morgen, en een mand vol met bezwete en smerige kleding waar de wasmachine wel raad mee weet. Kortom, een geweldige teambuildingsactiviteit van MINOR in een heerlijke najaarszon, waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.

Foto’s door Hanneke Zuidema

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.